Om oss

Inte störst, bara bäst!

 

Vi på Hansson & Russberg har sedan 1994 jobbat med design och tillverkning av butiksinredningar. Vår ambition har aldrig varit att bli störst utan bara att tillverka de bästa inredningarna till ett så förmånligt pris som möjligt. Kundens önskan har alltid stått i fokus för oss!

 

 

 

 

Snyggt och stabilt!

 

På Hansson & Russberg anser vi att en butiksinredning ska hålla i många år. För att kunna säkerställa detta krävs det välutbildade yrkesmän och ett noggrant utvalt material. Köper du en produkt från oss så lovar vi att den är tillverkad både med den senaste tekniken och kärlek

till hantverket.

 

 

 

 

 

Miljö

 

För oss på Hansson & Russberg är miljön viktigt och alltid i fokus. Ren och fin arbetsmiljö, korta leveranser och samarbete med andra lokala producenter borgar för så minimal miljöpåverkan som möjligt. I vår lackbox används de mest miljövänliga och rekomenderade lacker och betser på marknaden.

 

 

 

 

Utbildning

 

För att kunna hålla en så hög kvalité som möjligt på våra produkter krävs det regelbunden utbildning inom de flesta områden. Vi tror starkt på främjande av personliga utvecklingen och genomför därför regelbundet nya utbildningar inom tillexempel Lean productions, ritninglära, maskinteknik m.m. För att säkerställa fortsatt personaltillgång genomför vi tillsammans med Uddevalla gymnasieskola en utbildning där elever får möjlighet att lära sig yrket från grunden utifrån en läroplan.

 

 

 

Kontakta oss:

 

Hansson & Russberg AB

Kurödsvägen 7

451 55, UDDEVALLA

 

 

 

Hansson & Russberg

Butiksinredningar

Växel 0522 - 919 40

Fax 0522 - 388 29

E-post info@hr-inredningar.com