beställaguide

Beställa produkter

Att beställa en butiksinredning av oss på Hansson & Russberg är inte speciellt svårt. Nedan följer en liten guide på hur en beställning kan gå till.

Första kontakten

 

Vanligtvis sker den första kontakten via mail eller telefon. Vid första kontakten identifierar vi era önskemål och förutsättningarna. Fakta om ert företaget samlas in för att vi kunna erbjuda er en så bra produkt som möjligt för just er butiksmiljö.

 

Yvonne sitter i Hansson & Russbergs telefonväxel och kopplar dig rätt.

Planeringsmöte

 

Vid vissa större ombyggnader kan det vara bra att ha ett planeringsmöte med någon av våra konstruktörer. Då träffas vi antingen i er lokal eller på vår fabrik. Här går vi igenom praktiska detaljer så som ritningar, mått, färger, leverans,finansiering m.m. Allt för att du som kund ska känna dig trygg i ditt köp.

 

Johan och Thorbjörn är Hansson & Russbergs erfarna konstruktörer som hjälper dig!

Offert

 

Efter vårt planeringsmöte så samanställer vi en offert till dig som kund. På offerten framgår vad du beställt så som färger, mått, pris m.m. Vi ger dig även ett preliminärt leveransdatum. Skulle något på offerten verka fel eller kanske saknas så har vi ett nytt planeringsmöte.

 

Produktion

 

När du som kund accepterat vår offert startar vi tillverkningen av din inredning. Vi på Hansson & Russberg tillverkar större delen av våra inredningar själva i vår fabrik i Uddevalla till skillnad från våra konkurrenter som oftast importerar inredningen. Är du nyfiken på att se hur din inredning tillverkas så kan vi givetvis boka in en rundtur i vår fabrik.

 

Tobias leder arbetet i montering respektive maskinhall.

Leverans

 

Vi på Hansson & Russberg sätter stor vikt i att alltid leverera våra produkter i tid. När din inredning väl är i produktion kan vi ge dig ett slutgiltigt leveransdatum om du önskar få din inredning så snabbt som möjligt. Normalt brukar leveransen vara c.a 3 veckor från det att offerten accepterades.

 

Uppföljning

 

När din nya butiksinredning är på plats är du förhoppningsvis mycket nöjd men ibland händer det saker som man inte kan hjälpa. Kanske har någon har mätt lite fel i ett hörn på lokalen eller en bänksskiva blivit fraktskadad. Då är vi på Hansson & Russberg unika med att kunna hjälpa dig eftersom vi tillverkar det mesta själv. Normalt sett löser vi tillexempel en trasig bänkskiva på bara några dagar om det är något av våra standardmaterial. Allt för att göra dig som kund nöjd.

 

Annette och Martin har hand om leveranser och uppföljning.

Betalning

 

När din inredning är levererad är det ofta dags att betala. Detta kan givetvis se lite olika ut beroende på din situation som kund. Vissa företag vill leasa sin inredning och andra vill betala i förskott. Vad som gäller i just ditt fall är det som står på offerten och som disskuterades under planeringsmötet.

Kontakta oss:

 

Hansson & Russberg AB

Kurödsvägen 7

451 55, UDDEVALLA

 

 

 

Hansson & Russberg

Butiksinredningar

Växel 0522 - 919 40

Fax 0522 - 388 29

E-post info@hr-inredningar.com